Junior User
^ ''Piraci z Karaibów'' i ''Notting Hill''
< Ale moich filmów jest dużo więcej
V Kogo dzisiaj widziałeś?
^ Maćka Kawęckiego, Antka Gumułę i Damiana Modzelewskiego.
< Płyty ze zdjęciami poszły w obieg. Dajcie znać, gdy do was dojdą.
V Jakie masz plany na jutro?
Szczęście nie jest przecież stanem wiecznym. Zresztą też i nie okresowym. Szczęście to po prostu taki skurcz serca, którego doznaje się czasami, kiedy człowieka przepełnia taka radość, że wprost trudno ją znieść. Znika równie szybko jak się pojawia. I nie ma go, dopóki nie nadejdzie znowu, by sprawić, że człowiek uzna życie za najwspanialszy dar.
Junior User
^ Na razie wstałam z łóżka.
< Ja wole bardziej tenisa stołowego.
V Czy ktoś robił zdjęcia na balu?
^ Chyba na bankiecie? Moi rodzice, mam tego pełno na kompie. Z resztą, pewnie są też na płycie, która ma przechodzić z rąk do rąk i każdy ma sobie zgrać zdjęcia. Płytę klasy A daliśmy wczoraj Gumule, a klasy B Damianowi. Zobaczymy, kiedy i do kogo pójdzie dalej. Docelowo ma dotrzeć do wszystkich.
< Za dużo czekolady, zdecydowanie za dużo.
V Kiedy ostatnio jadłeś czekoladę?
Szczęście nie jest przecież stanem wiecznym. Zresztą też i nie okresowym. Szczęście to po prostu taki skurcz serca, którego doznaje się czasami, kiedy człowieka przepełnia taka radość, że wprost trudno ją znieść. Znika równie szybko jak się pojawia. I nie ma go, dopóki nie nadejdzie znowu, by sprawić, że człowiek uzna życie za najwspanialszy dar.
Dobry uczeń
^ Nie pamiętam.
> Mmm... Truskawkowa...
v Ulubiony smak?
Junior User
^ czego czekolady?jak tak to biała
> ale smaczna jest też mleczna
V znak zodiaku?
Dobry uczeń
^ Ogórek
> Muzyka rządzi!
v Ulubiona piosenka?
^ Duuuuuuużo tego. Nie mam ulubionej, ale mam duuuuużo ulubionych.
< Ech te marzenia...
V Jak bardzo podobała ci się ostatnia dyskoteka w skali od 1 do 10?
Dobry uczeń
^ Hmmmm... Trudno powiedzieć, sama dyskoteka na 10, ale pożegnanie było smutne...
> Choć trudno w to uwierzyć to tęsknię za szkołą...
v Ulubiona dyscyplina sportu?
Junior User
^ fanta
< no było fajnie ,ale pod wieczór.
V Co robisz?
^ Rozwiązuję test... Enneagram znaczy się.
< Szymon, wróć! Nie po to męczyłam się, pisząc tak długi wykład, żebyś teraz olał całą klasę!
V Jakimi językami biegle się posługujesz?