Junior User
^ ''Piraci z Karaibów'' i ''Notting Hill''
< Ale moich filmów jest du¿o wiêcej
V Kogo dzisiaj widzia³e¶?
^ Maæka Kawêckiego, Antka Gumu³ê i Damiana Modzelewskiego.
< P³yty ze zdjêciami posz³y w obieg. Dajcie znaæ, gdy do was dojd±.
V Jakie masz plany na jutro?
Szczê¶cie nie jest przecie¿ stanem wiecznym. Zreszt± te¿ i nie okresowym. Szczê¶cie to po prostu taki skurcz serca, którego doznaje siê czasami, kiedy cz³owieka przepe³nia taka rado¶æ, ¿e wprost trudno j± znie¶æ. Znika równie szybko jak siê pojawia. I nie ma go, dopóki nie nadejdzie znowu, by sprawiæ, ¿e cz³owiek uzna ¿ycie za najwspanialszy dar.
Junior User
^ Na razie wsta³am z ³ó¿ka.
< Ja wole bardziej tenisa sto³owego.
V Czy kto¶ robi³ zdjêcia na balu?
^ Chyba na bankiecie? Moi rodzice, mam tego pe³no na kompie. Z reszt±, pewnie s± te¿ na p³ycie, która ma przechodziæ z r±k do r±k i ka¿dy ma sobie zgraæ zdjêcia. P³ytê klasy A dali¶my wczoraj Gumule, a klasy B Damianowi. Zobaczymy, kiedy i do kogo pójdzie dalej. Docelowo ma dotrzeæ do wszystkich.
< Za du¿o czekolady, zdecydowanie za du¿o.
V Kiedy ostatnio jad³e¶ czekoladê?
Szczê¶cie nie jest przecie¿ stanem wiecznym. Zreszt± te¿ i nie okresowym. Szczê¶cie to po prostu taki skurcz serca, którego doznaje siê czasami, kiedy cz³owieka przepe³nia taka rado¶æ, ¿e wprost trudno j± znie¶æ. Znika równie szybko jak siê pojawia. I nie ma go, dopóki nie nadejdzie znowu, by sprawiæ, ¿e cz³owiek uzna ¿ycie za najwspanialszy dar.
Dobry uczeñ
^ Nie pamiêtam.
> Mmm... Truskawkowa...
v Ulubiony smak?
Junior User
^ czego czekolady?jak tak to bia³a
> ale smaczna jest te¿ mleczna
V znak zodiaku?
Dobry uczeñ
^ Ogórek
> Muzyka rz±dzi!
v Ulubiona piosenka?
^ Duuuuuuu¿o tego. Nie mam ulubionej, ale mam duuuuu¿o ulubionych.
< Ech te marzenia...
V Jak bardzo podoba³a ci siê ostatnia dyskoteka w skali od 1 do 10?
Dobry uczeñ
^ Hmmmm... Trudno powiedzieæ, sama dyskoteka na 10, ale po¿egnanie by³o smutne...
> Choæ trudno w to uwierzyæ to têskniê za szko³±...
v Ulubiona dyscyplina sportu?
Junior User
^ fanta
< no by³o fajnie ,ale pod wieczór.
V Co robisz?
^ Rozwi±zujê test... Enneagram znaczy siê.
< Szymon, wróæ! Nie po to mêczy³am siê, pisz±c tak d³ugi wyk³ad, ¿eby¶ teraz ola³ ca³± klasê!
V Jakimi jêzykami biegle siê pos³ugujesz?